5 padomi noturīgām attiecībām

  • 34
  • 0
  • 0
Autors: Satiecmani.lv

Attiecības ir kā siltumnīca – tā jāuzbūvē, jāiekopj, jāstāda augi un ik dienas par tiem jārūpējas. Tikai tad piepildīsies pasakās populārais – ilgi un laimīgi. Lūk, daži ieteikumi jūsu siltumnīcas kopšanai.

Dodiet viens otram personisko telpu
Attiecību sākumā pāri cenšas pavadīt visu brīvo laiku kopā. Bet ir svarīgi atcerēties, ka katrs no jums ir personība. Cieniet viens otra vēlmi pabūt vienatnē vai ar draugiem.

Pieņemiet atšķirības
Necentieties pārveidot viens otru, bet esiet paši un ļaujiet tādam būt arī otram cilvēkam.  Būvējiet attiecības, ņemot vērā katra no jums individuālās īpatnības un spilgtās īpašības. Galu galā jūs taču iepatikāties viens otram tieši dēļ tām.

Novērtējiet partneri un uzslavējiet
Pievērsiet uzmanību tam, ko dara jūsu mīļotais cilvēks. Neaizmirstiet viņu uzslavēt un novērtēt personiskos sasniegumus gan mājas solī, gan darba lietās. Dzīve nav tikai attiecības, cilvēkam ir svarīgu būt novērtētam arī citās jomās.

Dāvājiet siltumu un pieskārienus
Pieskārieni un glāsti ļoti svarīgi, lai uzturētu emocijas attiecībās. Laimīgie pāri apskaujas, turas pie rokas, pieskaras iemīļotajiem cilvēkiem biežāk.

Mācieties piedot
Pieņemt to, ka kļūdas izdara visi cilvēki. Prasme nogludināt konfliktu, netaisīt no mušas ziloni un piedot sīkas kļūdas ir laimīgu pāru attiecību stūrakmens.
 
Populārākie autori
Sīkdatnes! Jā, Satiecmani.lv arī izmanto sīkdatnes. Šis ir obligāts paziņojums, tāpēc piedod, aizmirsti un aizver vai arī dodies uz sava pārlūka iestatījumiem, lai pārvaldītu šo procesu. Sīkdatnes neietver nekādu tev svarīgu informāciju, bet tās nepieciešamas, lai tu varētu šo un citas lapas lietot. Aizvērt Uzzināt vairāk